• Ελληνικά
  • English
team-building

Team building


Οι καλές σχέσεις μεταξύ συναδέλφων στο χώρο εργασίας, έχουν καθοριστική σημασία. Ο ρόλος τους δεν περιορίζεται μόνο στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Η καλλιέργεια των καλών σχέσεων μεταξύ εργαζομένων στο επαγγελματικό περιβάλλον, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα των εργοδοτών, αλλά και όλων όσοι εμπλέκονται. Η σωματική και ψυχική υγεία, η οικογενειακή γαλήνη, η απόδοση και η παραγωγικότητα των εργαζομένων σε όλες τις βαθμίδες, αναπόφευκτα επηρεάζονται από τις σχέσεις, που υπάρχουν μεταξύ τους.

Σε μια ομάδα με άριστους παίκτες οι οποίοι όμως έχουν διαφορές μεταξύ τους, τα αποτελέσματα της συλλογικής τους προσπάθειας θα είναι χειρότερα, από μια ομάδα με μέλη λιγότερο άριστα σε ατομικό επίπεδο αλλά που συνενώνουν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια μιας αρμονικής συνεργασίας με αλληλοσεβασμό.

Έτσι λοιπόν τα events με άξονα το team building βοηθούν στο δέσιμο, στην σωστή συνεργασία, στην συλλογικότητα, στην δημιουργία και καλλιέργεια καλών σχέσεων και την αρμονία μεταξύ των εργαζομένων μιας επιχείρησης.

Για πληροφορίες ή κρατήσεις στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Follow us.

Επικοινωνία

Τηλ.: 213 0433450
e-mail: info@thecryptogram.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα-Πέμπτη: 17:45 – 02:00
Παρασκευή: 17:45 – 02:00
Σάββατο: 15:15 – 02:00
Κυριακή: 15:15 – 02:00

  • Ελληνικά
  • English