• Ελληνικά
  • English

Prototype – X

Room Image - Info

Normal Mode

Μία ομάδα 5 επιστημόνων κάπου στην Ρωσία του 70′ χρησιμοποιεί ένα εγκαταλελειμμένο καταφύγιο από τις αρχές του Ψυχρού Πολέμου με την ονομασία Prototype X.
Λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν τότε και των πληροφοριών που είχαν από κοντινούς τους συναδέλφους που δούλευαν σε κυβερνητικό πυρηνικό καταφύγιο, αποφασίζουν να το χρησιμοποιήσουν και να το διαμορφώσουν έτσι ώστε να φέρουν εκεί και τις οικογένειές τους για να σωθούν, σε περίπτωση που ξεσπούσε ο επικείμενος πόλεμος.
Βρισκόμενοι σε διαδικασία δοκιμών, ξεκινούν οι επιθέσεις με πυρηνικά και αναγκάζονται να ενεργοποιήσουν το κλείδωμα του καταφυγίου, το οποίο ήταν ρυθμισμένο να διαρκέσει 3 χρόνια, όσος χρόνος χρειαζόταν για να γίνει το περιβάλλον βιώσιμο ξανά.
Μη έχοντας προλάβει λοιπόν να φέρουν εκεί τους δικούς τους ανθρώπους και χωρίς να έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν τις δοκιμές αναγκάζονται να ζήσουν εκεί μεταξύ τους κλειδωμένοι για τον προκαθορισμένο χρόνο.
Τα πράγματα τελικά όμως δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Το τι ακολούθησε και συνέβη στην πραγματικότητα μπορεί να το διαπιστώσει μόνο όποιος περάσει την πόρτα εισόδου του καταφυγίου Prototype X.

 

Αριθμός Παικτών: 3 – 6 άτομα
Διάρκεια: 80 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: Υψηλός

 


Room Image - Info

Horror Mode

Η αναζήτηση προμηθειών μετά τoν πυρηνικό πόλεμο σας οδηγεί στο καταφύγιο «Prototype X». Όμως κάτι δεν πάει καλά…. Στην πορεία σας προς τα εκεί παρατηρείτε περίεργες κινήσεις γύρω σας. Ο πόλεμος τελείωσε αλλά ο τρόμος κυριαρχεί στην περιοχή κοντά στο καταφύγιο. Οι επιζώντες δεν είναι όσο ασφαλείς θεωρούν όταν κυκλοφορούν έξω. Πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί. Κάτι κακό υπάρχει ελεύθερο…

 

Αριθμός Παικτών: 3 – 6 άτομα
Διάρκεια: 90 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: Πολύ υψηλός

 Prototype-X
Prototype-X
Prototype-X
Prototype-X

Follow us.

Επικοινωνία

Τηλ.: 213 0433450
e-mail: info@thecryptogram.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα-Πέμπτη: 17:45 – 02:00
Παρασκευή: 17:45 – 02:00
Σάββατο: 15:15 – 02:00
Κυριακή: 15:15 – 02:00

  • Ελληνικά
  • English